Ta kontakt

Har du et spørsmål du ikke finner svar på? Da kan du ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet under så vil vi hjelpe deg. Dersom du har spørsmål vedrørende varmepumper og installasjon bør du ta direkte kontakt med en leverandør av varmepumper for å få et håndfast og godt svar.

Kontakt

Faq

Hva koster en varmepumpe?

Normalt ligger prisene på en varmepumpe på 15 000 til 20 000 kroner, der det kommer rundt 4000 kr i tillegg for montering. Du bør være klar over at prisene varierer mye mellom de ulike selskapene, og derfor er det viktig å innhente flere tilbud for å sikre en god pris. Varmepumper varierer også i pris avhengig av modell og variant man går for.

Den beste varmepumpen

Varmepumpen som er best er den som dekker ditt behov og passer i din bolig. Dette vil variere fra person til person og fra bolig til bolig. Derfor er det viktig at du kan svare på spørsmål om faktorer som er avgjørende for hvilken varmepumpe du bør gå for. Dette er faktorer som klimasonen du bor i, boligstørrelse, ytelse og modell du ønsker. Oppgi denne informasjonen i skjemaet og du vil få tilbud på de beste varmepumpene for deg.

Finn beste varmepumpe i Kristiansand

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører i Kristiansand, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!